OPROEP

Wanneer: 2 juni 2015 om 9.00 uur
Waar : Vrouwe Justitiaplein 1 Utrecht
Betreft : de zaak Freya Exploitatie B.V. contra Gemeente Utrecht

Op 2 juni a.s. dient bij de Rechtbank de zaak die de Freya’s onder aanvoering van advocaat Tomlow hebben aangespannen tegen de gemeente.

Zij vechten de gemeentelijke weigering aan van een exploitatievergunning voor het opnieuw in gebruik nemen van de rode ramen in de Hardebollenstraat.

Sinds deze week is Stichting Leefbare Breedstraatbuurt door de Rechtbank toegelaten als belanghebbende partij en dit weekend moet de stichting dus, samen met onze raadsman, een pleitnota schrijven, teneinde deze woensdag a.s. in te dienen.

Onze stelling zal zijn, dat de raamprostitutie een ernstige aantasting van het woon- en werkklimaat was en, bij terugkomst, opnieuw zal zijn. De problemen en overlast die gedurende vele jaren de buurt hebben gegijzeld, zijn sinds het sluiten van de ramen voor het grootste deel verdwenen en nagenoeg alle bewoners en ondernemers willen de oude situatie dus nooit meer terug.

De Stichting Leefbare Breedstraatbuurt roept de hulp in van alle bewoners en ondernemers om dit bericht kenbaar te maken aan ieder die dit niet leest, want wij rekenen op uw steun én aanwezigheid bij de zitting.

De bewoners en ondernemers van onze buurt hebben NU de kans te voorkomen dat de rode ramen weer opengaan en de overlast erger dan ooit terugkeert. De Hardebollenstraat wordt dan immers het enige raamprostitutiegebied in Utrecht!

Stichting Leefbare Breedstraatbuurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *